Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Soldat/sjöman

Erik fick detta skojiga brev idag:


Vik ihop så du får ut koden, stod det på. Det var första testet om man skulle vilja bli soldat/sjöman. Någon mer som fått det och provat?


Det tog mig 6 minuter att lösa, hur gick det för dig?

Kommentarer

Postat av: Angelika

Hehe, fick det oxå.. henrik blev helt paff och undrade om jag sökt till försvarsmakten.. hehe, jag hade aldrig tid att vika ihop det med barnen och allt, men henrik tog sig an det och vek ihop det på ett nafs.

2010-08-25 @ 21:55:40
URL: http://maximusochanthea.blogg.se/
Postat av: Kaka

du skulle ha klockat! först kändes det hopplöst, men efter bara några vik märktes det att det inte va så svårt ändå. det var bara att komma igång som tog tid ^^

2010-08-25 @ 23:16:47
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Jag har inte fått något från försvarsmakten, men Daniel fick det.. ingen rättvisa här i världen I say!

2010-08-26 @ 23:40:40
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits