Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Svar på funderingar

Snackade med en polis igår och han ni äntligen rett ut det här med varför man får dricka alkohol på Gubbholmen men inte på Sandgrund! Som jag har undrat, och googlat och tänkt och frågat runt! Så smart att fråga en äkta man av ordning om hur det ligger till.

Svaret var inte mer upphetsande än att Sandgrund räknas som innerstan, och där får man inte förtära alkoholhaltiga drycker, medan du på Gubbis kan dricka hur mycket som helst, polisen kommer inte göra något åt det.

Jag kanske skulle ha frågat något om det här med allmän plats. Är det inte så att man egentligen inte får dricka på allmän plats?

Kommentarer

Postat av: Krille

Jag har alltid trott att man varken fått dricka eller pissa på allmän plats.Jag tittade på när Länsman jagade iväg ett gäng alkolister från den parken som Selma statyn står i, den lilla mitt i mot Statt du vet. Undrar om det är innerstad även på den sidan av Klarälven? Skumt! Sedan gick fyllona iof över bron och satte sig i parken vid Timmys. Där fick dom sitta i fred, =inte innerstad.Känns det luddigt nu bananen ;)2010-08-05 @ 15:01:07
URL: http://karlstad.wordpress.com
Postat av: kaka

Krille: Ja, eller så var de allmänt störande och länsman kanske åberopade förargelseväckande beteende eller så?

2010-08-05 @ 15:46:17
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits