Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tuppen är uppe!

Igår kirrade Regina surpriseparty för bästa Pubiis på Gruvolyckan. Jag och Lina traskade runt för att hitta rätt och krockade nästan med Henriks balkong (skulle va jättekonstigt att skriva balle i den meningen...), han satt och shottade tequila utan hatt.

När vi till slut kom fram och skulle tjoa "Sörpraajs!", så hade festen redan börjat, och de som blev mest överaskade var väl jag och Lina.

Kasta vattenballong på Peter. Yay!

När alla var lagom runda å goa under fötterna knallade vi iväg till bussen som tog oss in till stan.

 

West side Krp!

När vi kom till stan mellanlandade vi i en ursnygg lägenhet mitt i stan där alla såg ut som fotomodeller. Karlar som kvennfôlk, alla var skitsnygga.

Jag gjorde det bästa av situationen och satt och skrek på en stol. (Men va har ho mellan bena?)

Efter modellfesten (nån av festdeltagarna var faktiskt en riktigt modell, kom det fram! Nej, jag är inte lättimpad *host*) så drog vi till Koriander. Där mötte vi upp halva bekantskapskretsen!

Jag och Brangan fångades på bild när vi tittar på pojkar som leker som pojkar gör.
Brangan verkar glad, medan jag är skeptisk.

Detta är vad jag och Brangan kikade på, en galen Erik, en nedviken(!) Erik och  ja... Emelies bröst?

Sen snodde vi en cykel och cyklade hem.

Jag råkade köpa ett "raggarmeal" på Sibylla och smaskade lyckligt i mig mina over priced raggarballar med svängdörr och en jävla massa blod.

 

Mer bilder kommer inom kort på bilddagboken. Länk finnes över headern!


Kommentarer

Postat av: Evy

snodde en cykel å cykla hem!? haha den hade ju inga däck så hur lyckdes ni då cykla på den?? xD hihi

2010-08-02 @ 01:31:49
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: kaka

Ja det var lite knivigt ;)

2010-08-02 @ 09:41:50
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits