Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Golden monkey

Igår drog jag och sambon till Herrhagen och fröken Emmy. Vi drack lite öl och vin och traskade sedan till Guldapan. Mysig liten krog, där vi fick visa leg för att komma in. Frågade vakten vilken ålder det var och han ryckte på axlarna och svarade "Ehm, ja... 23?". Ölen var dyr och halvgod, men det fick funka. Tydligen spelade de bra musik, vilket jag inte minns nånting av.

Vårt bord fick besök av busskillen och hans polare och vi satt allihop och tölade tills vi tröttnade och åkte hem.

Finaste tjejerna <3

Imorse vaknade vi och insåg att vi inte hade något frukost! Ångesten stampade oss i hungertarmen, och vi fick släpa oss ut i snöstormen (ze pain! ze pain!). Bröd, juice, ägg och julmust inhandlades.

Frulle deluxe blev det, som sig bör dagen efter; äggröra, varma smörgåsar, juice, kaffe, fil med blåbär.


Kommentarer

Postat av: Evy

guldapan? vad ä det för krog/pub? äre ett populärt ställe elle? många som går dit??

2010-12-20 @ 12:55:54
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: Kaka

evy: det är en krog som ligger typ vid alpina. Det va rätt mkt folk där i lördags, dock är det ju ett ganska litet ställe :) Mest inriktat på elektromusik!

2010-12-20 @ 21:14:01
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits