Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Grannen står så grann i stöga

Idag har jag och Lina tagit oss ann projektet klä grannen. Nej, granen. Grannen är fortfarande oklädd. Av oss.

Vi fick med oss elgrillen ner i källaren, då vi funderat på om den mår så gott ute på ballen i massa minus och snörusk. Det gick oväntat smidigt, kan ju ha vart för att Lina körde grill medan jag var förste dörröppnare.

Tillbakavägen var lite stökigare, men det gick ganska bra, och snart var det dags för det vi alla väntat på: klä granen!


Vi fnissar åt vår dretfula gran.


Tomtekungen och käckast i Sverige.

Kommentarer

Postat av: Evy

haha lagom höjd på granen för att nå upp te toppen att sätta i jul stjärnan.. eller vadå?!.. ;) xDhahaha garva som faan "glä grannen" haha fan det lät allt roligt asg

2010-12-16 @ 01:16:47
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: Linda

Uh va mysigt! Jag vill också ha en gran...

2010-12-16 @ 13:09:59
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: SofiaE

hejsan, vilket fin blogg du har!

allt bra? :)

2010-12-16 @ 13:23:52
URL: http://sofiaerikksson.blogg.se/
Postat av: Cindy

go christmas!

2010-12-16 @ 13:25:49
URL: http://cindystenberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vi brukar faktiskt klä grannen på julafton.. Vi har lite speciell syn på julen :D

2010-12-16 @ 13:29:19
Postat av: Thim

Vi brukar faktiskt klä grannen på julafton.. Vi har lite speciell syn på julen :D

2010-12-16 @ 13:29:35
URL: http://brysselsteget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits