Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Paket del III

Snacka om att jag blev förvånad när jag öppnade paketet och det innehöll en locktång! Det var ju askonstigt och jag funderade så hjärnan vred sig inne i huvudet- varför i hela friden hade jag fått en locktång? Försökte analysera handstilen utan lycka, vände och vred på alla situationer och tänkbarheter. Ingenting!

Snacka och random! Men så föreslog någon att jag skulle höra med Lina, vilket jag gjorde. Då visade det sig att hon fått denna av någon (vem framgick inte), och sen blev den adresserad i mitt namn och här är vi nu.

Lagom bittert att ha knatat i 20 minus ända till uthämtningsstället för att hämta ut något som inte va mitt! Haha!


Kommentarer

Postat av: apan

män du fick litte frisk luft o motioooon!

2010-12-21 @ 19:42:23
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kristin

du får nog låna den om du vill :D

2010-12-30 @ 18:58:13
URL: http://raaff.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits