Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Somliga går i trasiga skor..

Mina jobbskor hade gått av på mitten märkte jag häromdagen. Måste väl varit tomtarna på VFU:n som råkat bryta sönder dem... Satt och sjöng lite Vreeswijk för dem medan jag viftade hysteriskt med mina trasiga dojor.


Iallafall så gjorde jag slag i saken och köpte mig nya skor igår. Jag köpte dom av okänd anledning på MAXI. Skorna är fula, för stora (de hade inte min storlek) och obekväma... men billiga! Men så ovärt att ändå betala en hundring för sånna skor, det är ju jättejobbigt att gå i innetofflor som är för stora. Och alldles för breda. De sitter verkligen jättedåligt. Fail!

Kanske borde höra om inte systeryster har några till bra pris i sin skoaffär (hint, hint!). Jaja, jag får gå i mina skor imorgon också, det är ju trots allt sista dagen på praktiken. Separationsångest!

Somliga gååår i föör stora skoor...

Kommentarer

Postat av: Lisa

Vad ska du ha för några då?

2010-12-02 @ 23:13:55
Postat av: Kaka

Vet inte, har ni några bekväma inneskor som inte är så breda? Jag har ju så smala fötter så alla är för stora :/

2010-12-03 @ 15:50:46
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja, de flesta inneskor är ju väldigt breda, men det skulle nog gå att hitta. Fast de brukar ju inte vara så snygga... typ svarta med remmar.

2010-12-03 @ 20:00:46
Postat av: Kaka

ja jag vet inte riktigt vad jag menar. Finns det några som är bekväma? Utseendet är inte så noga så länge de inte är beigea eller vita.

2010-12-03 @ 21:25:44
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad har du för storlek?

2010-12-04 @ 12:17:44
Postat av: Kaka

39-40

2010-12-04 @ 16:43:18
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Nu har jag letat och letat, men det finns inga som inte är superbreda! Det är lite fel säsong, det kommer in mycket mer till våren :(

2010-12-07 @ 18:35:57
Postat av: Kaka

Okej, men tak så jättemycket för att du försökte! Men knepigt att folk har bredare fötter på vintern... :P

2010-12-08 @ 11:04:37
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kirre

jag har ett par som jag tror kallas för mockasiner. de är jättesköna :)

2010-12-09 @ 23:11:19
URL: http://Raaff.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits