Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tjo!

Julafton #3 idag. Ska bli kul!

Igår va det juldagsgalej som vanligt på Nöjes. Massa folk, men vad hände med den utlovade julklappsutdelningen för 100 000?!

Typ såhär såg jag ut igår, med telefonen i handen.
Ser ut som jag bröstat upp mig, som den alfahane jag är.

Höll mig relig hela kvällen, och det tackar vi för idag! Hinner inte mer, min taxi (bror) kommer strax att köra fram bilen som ska ta mig till Hammaröa och vidare!


Kommentarer

Postat av: Angelika

julklappsutdelning endast om dom slog rekord på gäster... fattades tyvärr 400 pers för det

2010-12-29 @ 21:21:45
URL: http://maximusochanthea.blogg.se/
Postat av: Kaka

Angelika: Men vad hände med alla julklappar då?

2010-12-30 @ 18:13:13
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits