Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bildbevis

Måste ju bevisa:


Jao, det var svårt. Halvlyckade. Inte så frasiga. Erik gillade dom.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ser ju proffsiga ut! Använde du filodeg eller?

2010-02-17 @ 18:32:10
Postat av: Angelika

ser riktigt bra ut... det är ju till och med sånt jag inte ens ger mig in på att göra, tycker det är svårt och jobbigt... kanske skulle byta fika en dag... jag har massa semlor här... bara att grädda ihop. kramizar

2010-02-17 @ 20:12:10
Postat av: kaka

Lisa: Näej, wienerbrödsdeg ^^Angelika: Är inte så värst förtjust i semlor, men jag tar gärna en fika ändå! :D

2010-02-17 @ 20:39:20
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad tusan är wienerbrödsdeg då? Jag trodde att det var filodeg, för att få till det där frasiga.

2010-02-17 @ 20:49:27
Postat av: Rävfan

Ser gott ut, nästan så man ska komma förbi någon dag och fikabrödsraida dig.

2010-02-17 @ 20:55:04
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: kaka

Lisa: Ptja, olika ingredienser, skriver de på matbloggen, inte här =)Rävfan: Jag har just erbjudit Lina att va provsmakare när jag får bakryck, Erik delar säkert gladeligen (?) med sig av mina bakverk om du och vill vara testare. Haha!

2010-02-17 @ 21:32:36
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Har du en matblogg?

2010-02-17 @ 21:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits