Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Förändring

Förändringens vindar blåser i det Sundh-Jansson-Skoogiska residenset.

Idag togs mitt och Eriks förhållande till nya höjder. Vi införskaffade det som vi tidigare trott att vi gott kunde klara oss utan, eftersom det är så mysigt att sova tätt. Men efter flera nätters snurrande, svettningar, avdragande av täcke så var det alltså dags- två täcken i sängen! Japp, slutet av den här 6½-åriga eran då vi knött och böckat med ett täcke. (Känns skönt att till sommaren så har vi vårt stora sommartäcke igen. Aww, sommar...)

Anledningen till att vi inte helt enkelt köper ett stort restenavåret-täcke är att vi har så många fina påslakan, haha! Jag får separationsångest så det går inte. Kanske när man fått någon unge som kan ärva och ha i sin lilla säng. Det blir perfekt.

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Två täcken är lite ftw faktiskt, även om jag brukar krypa under paulines täcke för ofta :P iofs ganska skönt att rulla under till mitt sen när det blir för varmt.

2010-02-23 @ 21:58:04
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det är ju det jag har sagt hela tiden, att till slut MÅSTE man ha två täcken! Fast cudos till er som höll ut så länge, här hemma hade vi två täcken redan innan jag flyttade in.

2010-02-23 @ 22:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits