Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fredagskul:

Hittade detta på fejjan, hihi:


I never realized that after Monday and Tuesday, the calendar says W T F.Hämtade katrullen Erik runt halv ett igår, han blev lite småsur för att jag käkat upp hamburgaren han planerat att äta till lunch. Jag hade ätit den till lunch, han tänlte alltså inte äta lunch mitt i natten.

Laddade ner Voddler igår för att se om jag åtminstone kunde hitta en sebar(är det ett ord? Ser väldigt fel ut..) film. Det gjorde jag, någon rulle med Jim Carrey. Naturligtvis kostade den pengar. Känns som att om det kostar pengar försvinner hela poängen med att Voddler ska vara som Spotify fast med film.

Ni kan aldrig gissa vilken film jag började kolla på tillslut... Hahaha, jag vet inte varför, jag bara råkade välja filmen "Bratz- the movie"! Haha, otecknad och allt. Jag orkade se ca 10 minuter, sen stängde jag av och betygsatte den med en etta. Hittade till slut en annan gammal film som jag såg på.

Quiz idag igen då. Vi får se hur det går, om en timme prick så kör vi.

Kommentarer

Postat av: Evelina

SV:

Det är väl det att han inte bara skäller några gånger och sedan ger upp utan det är konstant medans vi är borta och någon timmes skällande blir för mycket. När Loke är hemma så lugnar han sig ganska snabbt efter några skall. Men blir han helt ensam blir han helt hysterisk och då funkar inte ens antiskällhalsbandet. Hade det varit lite tystare skall hade det ju inte varit hela världen men han skäller högt och gällt dessvärre. Vad jag vet så räknas inte hundars skall till normala levnadsförhållanden eller vad det är man kallar det ( det där med att vissa ljud från grannar måste man vara beredd på för att man ska kunna leva ett normalt liv även i flerfamiljehus ). Om det varit något skall och han gav upp så skulle det vara lungt, så jag tror att man riskerar att bli vräkt.Ha en riktigt god helg :)

2010-02-12 @ 14:18:03
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits