Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fredagsquiz

Kursen jag läser har ett spännande system som kommer förverkligas idag. Istället för prov såhar vi fredagsquiz på Its.

Jag drömde i natt att jag gjorde quizet. Frågorna var bl.a. "Magnus Uggla gillar Petter med anledningen att han är en pratande teoretiker. Sant eller falskt?" och "Om du ska berätta för din mamma att du drabbats av deoxin, vilka lakan bör du bädda med då?" (Jag googlade hysteriskt på deoxin, internet hängde sig och jag valde till slut ett blommigt tyg!)

Jag satt där och kände att jag inte kände igen frågorna, var inte quizet om klimatförändringar och luftföroreningar? Jag antog att de hade blandat, för att lätta upp stämningen något. Dess värre fick jag 5 rätt, och 6 var G. Alla på facebook skrev att de klarat det. LindaLynch skrev "Roar" när hon var klar med quizet. Jag vet inte om det betydde "Roar, jag är så bra" eller "Roar, det där gick åt helvete". Jag var i vilket fall supernöjd med att vakna utan att ha gjort quizet. Om en timme kör vi!Googlade nu på dexoin. Det fanns inte, men dioxin fanns, och det står såhär:
"Dioxin är en heterocyklisk, organisk, antiaromatisk kemisk förening med den kemiska formeln C4H4O2."

Låter som något vi pratat om i skolan i veckan.

Kommentarer

Postat av: apan

HAHA!!

2010-02-05 @ 09:48:47
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits