Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Han med mustaschen

Erik är sugen på att odla musche, va tror ni om det?Kommentarer

Postat av: Erik

Dunno, röd mustasch får mig att tänka på han TV-bonden, Roger.

2010-02-12 @ 17:59:52
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Lisa

Min åsikt är att ingen passar i enbart mustasch, men om det kombineras med skägg kan det funka. Men generellt, nej.Å andra sidan är det ju bara att odla, det är ju rätt lätt återställt om han inte gillar det :)

2010-02-12 @ 18:21:42
Postat av: Kirre

håller med lisa om att ingen passar i mustach å tänk dig för ida: det rivs! :)

2010-02-12 @ 20:51:03
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Jessica

Håller med Kirre, det rivs och sticks :)

2010-02-13 @ 09:08:43
Postat av: kaka

Alla: Jag har förbjudit det, men gjorde ändå den här bilden för att se vad folk tycker. Jag tycker det är fult, och ja det rivs ju med bara lite stubb så usch! Haha, sen om han absolut vill så får han väl det, men då blire inga pussar ;)

2010-02-13 @ 12:16:10
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: BeO

Helskägg är det som gäller!

2010-02-17 @ 23:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits