Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hårbild


Så här ser jag ut i håret nu! Den blålila slingan skulle vara blond egentligen, men det blonda sög åt sig av den andra färgen, så den blev den här knepiga färgen istället. Hehe, får hävda att "det ska va så".

På bilden är ju inte håret till fixat eller så, jag har mest vaknat.

Kommentarer

Postat av: Petra

Åh vad snyggt, vill också hitta på nåt kul med mitt tråkhår.. :/

2010-02-13 @ 23:04:56
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra
Postat av: LindaLynch

iiih, tufft och snyggt det blev!! ska bli fränt att se det irl imorgon :D

2010-02-14 @ 21:59:50
Postat av: soffan

tempel ja. för det första tycker jag att det känns som att vara på en kryssning då man är där. sen kostar det ju ffs 100 spänn att komma in (DYRT!). alltid långa köer, både till entren och till garderob. de har schlagerbar, rockbar och rnb-bar typ (tror ja). jag ger tempel med diss än hiss efter att ha vart där cirkus 5 ggr. ska försöka få tillbaka alla till bmb :)

2010-02-14 @ 22:12:38
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: soffan

glömde! du är riktigt cool i håret! :)

2010-02-14 @ 22:13:12
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: kaka

Petra: Tack! Ja, det gäller att ha en påhittig frisör när man inte har någon egen inspiration :PLynch: Tack du! Det ser nog ännu fränare ut om jag hinner fixa till det lite också ^^Soffan: Kostar inte BMB också 100 spänn + 20 i garderob?

2010-02-15 @ 13:31:02
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits