Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Idas stajlservice!

Förra veckan fick jag lillebror att handla nya kläder.
Såhär brukar han se ut:


Och ungefär såhär blev det när jag hade stajlat:Skrev ungefär eftersom han tyckte att tshirten hade, och nu citerar jag: "en sån färg som blir bebisblå på kort" och "dretful färg". Jag tycker den är skitsnygg, marinblått ftw I tell you!

Kommentarer

Postat av: Erik

What a beast!

2010-02-17 @ 13:36:05
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Lisa

Wow, det är ju riktigt riktigt snyggt!!Erik, lägg nu ner de där wt-tröjorna och lyssna på Ida i fortsättningen! Sådär vill jag att Henrik ska klä sig också, men han vill inte.

2010-02-17 @ 17:44:16
Postat av: kaka

Vad är wt-tröjor? :S

2010-02-17 @ 18:28:24
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

White trash...

2010-02-17 @ 20:36:49
Postat av: apan

mycket bättre! nu behöver han bara en bättre klippning!!

2010-02-17 @ 20:42:44
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Erik

Lisa: Mina t-shirtar ska få en omgång till i tvätten, sen bränner jag dem på bål. You heard it here first.Apan: Mamma svor just lite över dig. ^^,

2010-02-17 @ 21:48:36
URL: http://www.virtualerik.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits