Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lycklig karl

Igår funkade inte blogg.se alls för mig. Dumt när jag hade tänkt berätta hur jag gjorde Erik lycklig!

Jag skulle ställa in stereon i sovrummet, ganska meningslöst att ha den i vardagsrummet när vi ändå alltid lyssnar på musik via datorn. Hursomhelst så plockade jag i bokhyllan i sovrummet och hittade en röd tygbit. Erik var snabbt ut på balkongen för att skaka av dammet på tygbiten. Han log ett leende som betydde "Är det dags...?" Och när jag gav min mest myndiga, tillåtande blick och nickade i slow motion såg jag lyckan sprida sig. Äntligen var tiden inne för det han så länge väntat på: han skulle få hänga upp sin röda flagga i sovrummet.

Lyckan var total och han började direkt fundera på hur grannarna skulle reagera om han i vårt framtida hus skulle hissa den Sovjetiska fanan istället för den svenska i flaggstångens topp.

Det lär inte bli någon röd flagga i flaggstången, men på sovrumsväggen gjorde den sig riktigt bra, faktiskt. Det trodde jag inte.

Kommentarer

Postat av: Kirre

usch :)

2010-02-21 @ 20:29:50
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: kaka

Kirre: Puss!

2010-02-22 @ 14:08:13
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits