Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ma crib, ma freeza

Såg några minuter av Cribs på MTV nyss. Blev jätteinspirerad när de öppnade kylskåpet; självklart är folk jätteintresserade av att se vad jag har i kylen! Woo!

Ja, alltså inte gör att jag skulle vilja se någons kyl, om det inte var en massa spännande i den såklart. Som mitt!

Måste bara säga först att jag bad Erik köpa med någon flaska vin till på lördag, jag ska nämligen laga lite god mat då. Erik sa att han nog köper någon öl också. Sen kom han hem med 3 flaskor vin och 10 öl! Haha! Nu har han druckit 2, så det är ju "bara" 8 i kylskåpet, som bilden visar.


Jaha, är det nu jag ska lägga upp en bild på poolen också, eller tennisbanan? Eller kanske vårt vrålåk! Opel for evah!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Oj, vad välfyllt och gott det såg ut då! som att kika in i mammas kylskåp.

2010-02-04 @ 21:52:53
Postat av: kaka

Ja, vi har laddat upp lite extra inför stundande födelsedag =)

2010-02-04 @ 22:09:27
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: The Magnus

Jag ser en Gazela = Jag ser kvalitet ^_^

2010-02-06 @ 16:40:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits