Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Örebro?

Vaknade inatt av att Erik sa:
"Dom har byggt värsta gräddhyllan i Örebro!"

Några sekunder senare säger han:
"Usch!"
Han har plötsligt vaknat och drömt en mardröm som han berättade om. Jag fattade ingenting, vad hade det med Örebro att göra? Han visste inte heller. Kanske var det världens snabbaste mardröm? En så kallad 5-sekundare?

Gjorde ärtsoppa förut. Eller gjorde och gjorde, jag hade köpte en såndar korv med ärtsoppa i som jag värmde i en kastrull. Det var så himla gott att jag genast började planera att bjuda in alla jag känner på ärtsoppa middag! Sen kom jag på att jag vet inte om folk i allmänhet äter ärtsoppa? Och om man gör det, så är det kanske inte särskilt festligt.

Nåja, får väl bjuda grannen på det om en vecka.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag vet inte om folk i allmänhet äter ärtsoppa. Jag gör det inte.Men oavsett om det anses festligt eller ej så kan det väl vara en jättekul grej att bjuda in till ärtsoppe-middag! Du får väl luska lite först om tilltänkta gäster gillar det.

2010-02-16 @ 20:11:39
Postat av: kaka

Lisa: Ja, och om eventuella vegetarianer kan tänka sig att peta ut fläskbitarna!Du äter väl bara minestrone, eller millanese, eller vad det hette som du jämt skulle ha i huset. Minns jag det som iallafall. En röd soppa med pasta i tror jag det va. Nej, jag har kanske drömt, haha.

2010-02-16 @ 22:04:12
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad konstigt! Jag älskade den soppan i skolan och för någon vecka sedan kom jag att tänka på den. Har googlat efter recept men hittar inte rätt riktigt. Verkar vara en typisk skol-soppa och inget folk lagar hemma. Jag minns dock inte att vi någonsin åt den hemma.Förresten så äter jag gärna de flesta sorters soppa, gillar inte ärtsoppa bara (och inte nyponsoppa, blåbärssoppa och liknanade).

2010-02-16 @ 23:15:08
Postat av: Lisa

Milanesoppa, hette den iaf :-)

2010-02-16 @ 23:15:46
Postat av: Kirre

ärtsoppa är mums!

2010-02-17 @ 21:18:28
URL: http://raaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits