Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Top Gear

Hm, alltså hur kul kan programmet Top Gear vara? Erik har just laddat ner någon säsong, och skrattar nästan oavbrutet åt de tokiga britterna. Hihi, haha, hoho, HAHAHAHA!!! Sen tystnar han och andas och ler förväntansfullt, efter några sekunder börjar det rycka i mungiporna igen och skrattet bubblar upp igen: HAAHAHA!! Hihihihi!! Tssss, hahaha!!

Man undrar ju hur det kan vara så himla kul?! Han skrattar värre än när han ser på Scrubs!

Träning ikväll då på Friskis. Känner att det är lika bra att lämna den skrattande hyenan, själv ett tag. Så har han kanske fnittrat färdigt när jag är hemma.


"HAHAHHAHIHIHIH...oj!" säger han när han råkar sparka mig mitt i garvsyran. Tok.

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Räven gillar inte Top Gear, två tassar ner :(

2010-02-02 @ 20:48:52
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: kaka

Berätta det för Erik vettja!

2010-02-02 @ 21:24:05
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

Oh nej men top gear som är så roligt :D både Per o jag gillar det. Hehe

2010-02-03 @ 14:54:58
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: LindaLynch

är jobbigt att erkänna det men top gear är roligt, David har tvingat mig sitta med och titta och jag blir förvånad varje gång det kommer ett skratt ur mig, bilarna skiter jag dock högaktningsfullt i ;D

2010-02-03 @ 18:08:30
Postat av: kaka

Brudarna: Verkar som jag ska ge det en chans då. Kommer antagligen inte skratta så högt, intensivt, länge, överdrivetmktförsåjävlakulkandetinteva, som Erik, men jag ska ge det en ärlig chans!

2010-02-04 @ 12:50:21
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: LindaLynch

http://www.youtube.com/watch?v=OTt5XaL9DLo det här fick iallafall mig att skratta :D

2010-02-04 @ 13:16:01
Postat av: kaka

LindaLynch: Haha, det var riktigt bra!

2010-02-04 @ 21:47:00
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Thyberg

Du måste se när dom ska "hjälpa" engelska staten komma på vilken sorts buss som är bäst för Londons innerstad...detta avgörs givetvis med ett race runt en rally bana...jag skrattade så jag grät första gången jag såg det ^^

2010-02-10 @ 12:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits