Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Torkblogga

Igår fyllde Erik år. På eftermiddagen var mamma, mormor och Erik här och fikade. Vi såg på gamla hemmagjorda filmer från mormors hus och nostalgins vibbar flödade. Alla skämdes över hur vi såg ut ("Mäh, hur såg jag ut i håret?!" "Vad är det där för glasögon?!" "Vilken ful röst!" "Haha, snygga brallor!" etc) men det var kul, det var ju över 10 år sedan det spelades in.

Sen fram emot kvällningen begav vi oss till Färjestad och käkade 4 små rätter från Nya Peking och avslutade kvällen med tårta och kaffe. Jag var så mätt, så mätt, att jag knappt kunde sitta på stolen.

Skepp åhåj, nu beger jag mig till Edsvalla!

Kommentarer

Postat av: Petra

du har en utmaning att hämta i min blogg...

2010-02-09 @ 11:24:55
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra
Postat av: Evelina

SV:

Den stora fick jag med när jag köpte studioutrusningen och den lilla har jag köpt via www.inet.se som är riktigt billiga och bra. Oj ja storlek harj ag inte riktigt lagt på minnet. Men jag kommer ihåg att den lilla kostade ungefär 250 - 300 kronor.

2010-02-09 @ 12:45:36
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: marre

jaa.. hon är fin :)

2010-02-09 @ 19:19:26
URL: http://maaarre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits