Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ze pain!

Känner mig vrålnyttig nu när jag kört ett helt corepass! Corepass innebär att jag har tränat bålen, dvs rygg och mage. När jag kom ut från gympingen kände jag mig mest dallrig i benen. Jag antog att jag tränat fel, eftersom det inte var där det skulle kännas.
"Ni som nu gjort core för första gången kommer nog ha lite träningsvärk imorgon eller övermorgon"
Tss, tänkte jag. Inte jag som knappt känner något.

Sen åkte jag hem, och nu har jag dretont i magen. Eller i magmusklerna. Tror jag skymtar ett sexpack, faktiskt. Det tar ju snabbt, det känner ju jag det.

En nästan true story.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, Henrik tyckte att du behöver jobba lite på benen också att döma av bilden :)

2010-02-03 @ 10:09:13
Postat av: kaka

Lisa: ja jag har väl koncentrerat mig lite väl mkt på magen kanske!

2010-02-03 @ 11:45:31
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag får alltid ont i benen när jag kört core!

Det är ju så mycket böj på knäna :P

2010-02-03 @ 19:24:17
Postat av: E L S A

Heej!

Jag beställde nyss hem ett presentkort på Stadium på 50 kronor från en sida som heter gratisbio http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=100135 . På den sidan kan du helt gratis få presentkort hemskickade till dig, genom att samla poäng. Att samla poäng är enkelt, bara genom att logga in, bli vän med folk och skriva i deras gästböcker kan du få ett par poäng. Besöker du dessutom hemsidor och tar del av ett par erbjudanden går det ännu snabbare. Så bli medlem nu; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=100135 går du in genom den länken får du 75 poäng att börja med och behöver på så sätt bara spara ihop 125 poäng till. Busenkelt! Kram!

2010-02-04 @ 20:48:07
URL: http://elsaolofsson.blogg.se/
Postat av: Anna Friberg

hehe... vet inte riktigt om ja tykka att d e såå snyggt men... alla har ju sin smak... :) satsar du på Ida beach 2010? ja e på=) !!! kramiz anna

2010-02-04 @ 21:54:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits