Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Avdansad

Avdansad, avdankad, avankad.

Igår kom Lina, Emmy och Hanna hem till mig och vi sjöng Lipslåtar och åt morötter och dip i flera timkmar innan det var dags för Radium! Det blev jag och Lina som gick dit, till hamnen och Barbros brygga. Ett mysigt litet ställe med dansgolv, mycket sittplatser men dyr öl.

Vi dansade oss igenom natten och drack mer öl. Det slutade med att vi blev bjudna på efterfest, men jag tackade nej åt oss båda eftersom vi just ringt efter Erik som skulle komma och hämta oss. När vi tagit våra jackor frågade snubben i garderoben om det fanns något band vi ville se på Radium i år och jag svarade "Coventant" haha! Han harklade sig lite obekvämt och förklarade att han menade om jag visste något lokalt synthband eller så...

Idag gick jag upp så fort jag vaknade och åt en apelsin och sen frukost för att inte bli bakis. Det är nämligen 60års kalas idag och jag är livrädd. Eriks släktingar, någon klasskamrat från gymnasiet, och jag. Jisses, jag har smärre panik alltså. Tur att jag drack igår, annars kanske jag råkar nervösdricka, bli dretfull och dansa på bordet, alternativt krypa runt under borden och nypa folk i knäna.

Kvack, kvack, over and out!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits