Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bunk it was

I torsdags pratade jag och Lina i telefon, hon klargjorde att hon inte skulle/kunde/ville ut på Bunkern på fredag.

På fredagseftermiddagen kom ett SMS från Lina: "Ingen Bunkis ikväll". Nänä, tänkte jag, det hade hon redan sagt.

Sen gick allt väldigt fort, Lina och Glenne började skriva på MSN "Ska ni ut?" "Jag har tråkigt" "Lina sa..." "Mammas mage" "Whiskey" "Öl" "Bada" "Sjubussen"


Halv åtta satt jag och hade förfest med 3 glada lirare. Vi spelade Scene it, och jag minns inte riktig hur resultatet blev... det är ju mindre viktigt, om man säger så, det enda som spelar roll är att vi hade kul, det är ju trots allt bara ett spel!

Vi seglade iväg till Bunkern runt 23. Var väl inte knökat med folk direkt, men ändå. Jag och Erik beställde en varsin nachotallrik, fyfan va ovärt, jag blev mätt direkt och Erik mumsade i sig resten.

Kvällens roligaste var väl när Glenne lyckligt och stolt berättade om att han "Fållat skiten ur gardinerna"! Haha, som Lina skrev: det är karl det!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits