Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gott nytt!

Kvällens bästa bild är tagen precis när Erik öppnar skumpan strax innan tolvslaget! Sspruutt! Man riktigt ser hur blöt Lina strax blir på ryggen, Magnus har somnat stående och Linda glad som attan.

 

Fin och trevlig kväll igår. Hade det verkligen jättebra (även om några på min önskelista fattades). Tack alla och gott nytt år på er!!


Kommentarer

Postat av: apan

hahahaha!!!! så jävla bra! Fast jag blev ju inte blöt på ryggen, men alla trodde det. konstigt. :(((

2010-01-01 @ 16:15:15
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: apan

(p.s, ser lite snuskigt ut)

2010-01-01 @ 16:15:43
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha, jag försökte också få en sådan bild igår, men kameran knäppte av lite försent. Ska lägga ut mina nyårsbilder på Facebook snart.

2010-01-01 @ 17:13:46
Postat av: Rävfan

Tack för igår! :D

Och bilden blev ganska flashig, och nej..dra in upp vårat prat om "Jizz" igen ^^

2010-01-01 @ 21:15:12
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Angelika

hoppas ni hade det jätte trevligt. Tyvärr valde vi att vara hemma och ta det ganska lugnt.. blir bäst med barnen, men tack för inbjudan. Gott nytt år.

2010-01-01 @ 22:08:08
Postat av: kaka

apan: Hm, nej så var det nog, men sittpuffen blev desto värre ^^Lisa: haha ja jag såg det, du fick också med en lång sprutt! :DRäv: Tack själva!Angelika: Japps, det förstår jag! Vi ses ngn annan gång helt enkelt, gott nytt!!2010-01-02 @ 10:44:47
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: BeO

Tackarr! Det var i vanlig ordning väldigt kul. Nåot dagen efter verkligen inte var... :O2010-01-02 @ 22:49:40
Postat av: Magnus

Sjukt elegant, haha! Jag ser ut att vara i åttonde månaden, och i koma. Annars var det en väldigt lyckad kväll, som alltid =0) Även om det inte blev lika snuskigt som bilden delvis antyder... för lite snuskig är den nog faktiskt... usch, snusk.

2010-01-02 @ 23:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits