Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Grejsaker

Igår ville jag inte alls göra forskninguppgift, så jag tog mor, pick och pack och åkte till Bergvik. Mamma köpte trosor från barnavdelningen till mig för 1 kr, och jag köpte trosor i en storlek för stor från vuxenavdelningen för 25 kr. Båda paren passade, underligt nog. Rea is da bomb!

Gårdagens bästa köp var nog ändå detta:


Haha, en låda med spik! Erik blev inte ens lite imponerad, utan muttrade bar att vi ju egentligen behöver skruv, inte spik. Stod och höll i en skruvlåda, men bestämde mig ändå för denna efter att mamma berättat att en sånhär låda är bland det bästa hon har hemma.

Har fixat in pusslet i en ram också, pusslet, det legendariska, read all about it! Ni minns väl i somras, när jag tappade bort pusselbiten, och det var jävligt spännande! Hittade den två månader senare!Nu ska jag bara fundera ut var jag ska hänga upp den. Betongväggar överallt, så jag vet inte vart jag orkar.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Har ni ingen hylla någonstans, typ som ett ensamt hyllplan som hänger på väggen? Jag tycker att det är skitsnyggt att liksom bara ställa en tavla lutad mot väggen. Snyggt på en öppen spis, men det har ni ju ingen, så hylla funkar också.

2010-01-12 @ 22:42:09
Postat av: Lisa

Btw, jag är så jäkla imponerad att du klarade av det pusslet. Jag hade aldrig haft tålamod med bara massa svartvita bitar!

2010-01-12 @ 22:43:14
Postat av: kaka

Lisa: Jo jag köpte faktiskt hyllplan just för att ha kort på, som jag inte satt upp än, där på funderade jag om man skulle ha den här tavlan. Tänkte tills vidare ha den annars på bokhyllan, lite malplacerat bredvid pappa foto... sen så är den läskig, eftersom då stirrar Frankenstein rätt på mig när jag sitter vid datorn :S

Ja, jag gillar pussel =)

2010-01-13 @ 09:34:13
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits