Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Oj!!

Oj, litte pinsamt! Juldekorerad header, och julen har varit slut i en hel dag!!

Behöver jag nämna att vår julgran fortfarande står kvar, dock utan dekoration, bara ljus i.


Hoppas ingen ser, asså guuud va lett! (lett, det ordet va inte igår man använde! När jag var yngre tycke jag det va jättefult och retade mamma så fort hon använde det. Men nu när man är nästan fullvuxen så passar det ju fint att säga så. Har för övrigt aldrig stavat ordet förr. Lett=Pinsamt)

Kommentarer

Postat av: apan

äre inte 20:dag knut julen åker ut??

2010-01-14 @ 11:42:12
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: kaka

Jo, det va igår :/

2010-01-14 @ 16:35:08
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

haha, ojrå, jag trodde det var den "20:e". tur att ja tog ner julgrejerna igår då!

2010-01-15 @ 10:34:24
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: kaka

tjugondagknut är 20 dagar efter julen!

2010-01-15 @ 15:37:11
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits