Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Otrivin

Är förkyld. Där fick jag in my face för att jag hånade Erik som blev förkyld strax innan nyår. Jag var nöjd för jag minsann tvättade händerna, åt apelsin och käkade gojibär, jag blev minsann inte sjuk!

Nu har jag trots detta blitvit förkyld. Det låter som jag håller för näsan. Men, så har vi den ultimata nässprejen hemma! Den löser alla mina förkylningssymptom med en pschpsch! Otrivin Comp! Helt kanon!

Det roliga är bara det att när den slutar verka, efter sisådär 6 timmar så blir jag tvättäppt igen. Eller Dvärdäppd, som man kan tro jag säger.

Shit, alltså, kan väl inte vara bra för kroppen att inte ha svullna snorochnäsmusslor eller va det heter. Kan väl inte va bra att inte ha snor som fraktar bort alla bakterier?

Jag är skeptisk, men ganska... döjd.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits