Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

peek-a-juli

Tittut! Ja, har man inget bättre för sig så kan man ju alltid leka tittut, peek a boo i juli, alltså peek a juli. Fotot är från 60-talstemadagen. Ser ju nu att jag inte publicerat knappt någon bild därifrån, bara den där livrädda jag länkade till. Var väl inte en kanon photoshoot iofs... Jaja.

Tittut- gonatt!

Kommentarer

Postat av: Linus ( http://honkallaslinus.blogg.se/ )

svar - jag har ätit där åtta dagar av tolv :)

2010-01-11 @ 00:57:14
URL: http://honkallaslinus.blogg.se/
Postat av: Piinky - a story about a girl

härlig blogg , allt bra?kram

2010-01-11 @ 04:07:51
URL: http://piinkys.webblogg.se/
Postat av: kaka

Linus: Jisses, hur har du råd?Piinky: Tack, härlig kommentar! tvångla

2010-01-11 @ 11:50:54
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Emmy

rolig bild =)

2010-01-11 @ 17:28:02
URL: http://lillaems.blogg.se/
Postat av: Helena Gustavsson

Jaa det gör jag :) Vi flyttade egentligen 1 oktober Sambon pluggar här, men jag var kvar i Karlstad tills komvux tog slut så flyttade hit strax före jul. :)

Vad kul med Radium:) Får passa på gå på ett sånt om det är när jag är i Karlstad hälsar på :)

2010-01-12 @ 10:05:13
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits