Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Slumdog waffle

Idag har jag gjort något jag borde gjort för längesen - börjat med ett av arbetena som ska vara inlämnat den 6-7nånting. Tur att jag har sån järnkoll. Ska försöka bli klar innan den femte, så jag inte står där utan svärd och brallor när det är dags för seminarie.

Idag såsade vi runt i pyjamas och mjukisar ända till långt in på eftermiddagen. Då ryckte vi upp oss och åkte till Herrhagen för att bli bjudna på våfflor! Det var bannemej inte igår jag åt våfflor, och japp, det var lika gott som jag mindes! Tack för det!

Eftersom de tar betalt med automater som inte tar kort så blev vi inte så långvariga, tyvärr utan åkte hem efter bara två timmar. Lite synd, men vi får förbereda oss bättre nästa gång vi tar bilen. Vi åkte hem och såg på Slumdog Millionare och åt lite ost och kex och drack kaffe. Bra film! Gott kaffe!

Ska lägga ut lite fler bild från nyår, ja lôôver.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Och vi har just kollat på Slumdog Millionare och ätit ost och kex också :)

2010-01-03 @ 00:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits