Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

so exited!

Im so exited!
And I just can't hide it!


Idag kommer nämligen ladypopular på svenska! Jippie och tjohoo!


Vet inte riktigt varför jag är glad över detta, jag har ju förfan nästan kommit halvvägs på den engelskaversion. Halvvägs till att operera ögon eller läppar, det är nämligen en mål man måste uppfylla innan man kan få lvl upp. Så jag vet inte riktigt vad det kommer göra för skillnad på svenska, mer än att jag får börja om.


Äsch, jag är ändå nyfiken!


Ni ser ju hur jäkla cool jag ser ut, och vilken snygg karl sen! Ett kap som ger mig pengar och poäng varje dag!

Kommentarer

Postat av: apan

ja!! va spännande!! vilken sida blir det då? ladypopular.se eller??

2010-01-15 @ 10:00:22
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: kaka

Ja jag tror det, men den är inte uppe än, jag håller dig uppdaterad! :D

2010-01-15 @ 11:51:42
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits