Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Soppa

Köpte soppgrönsaker i veckan, så nu har vi hackat, lagt i buljong och väntar förväntasfullt att det ska börja koka. Vi har identifierat ca hälften av grönsakerna, och då stod det ändå på vad det var. Ja, men rotselleri, palsternacka, vafan är det liksom?

Dä spörs, fy så spännande man kan ha det en söndag!


Nu har vi dessutom gjort ett ryck och tagit bort granen. Men oj, va tomt det blev bredvid soffan! Ska ställa ett bord där och nu är frågan - vad tusan ska jag ha på det bordet? Måste ha något, annars blir det ett tomt bord som jag kan belamra med papper och annat onödigt.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Palsternacka ser ut som en vitgul morot, rotselleri är en gulgrön klump. Palsternacka brukar jag skära i stavar och ugnsbaka tillsammans med potatis och morötter. Jättegott! Rotselleri tycker jag inte om, smakar julgran.

2010-01-17 @ 15:41:29
Postat av: kaka

Ahaa, det va en typ vit morot som luktade morot/citrus! Jag tror det va rotselleri som mamma sa att hon inte tyckte om, men alltid hade i soppa.Soppan blev f.ö. skiitgod!

2010-01-17 @ 16:04:26
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits