Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tanzen!

Imorgon är det Radium, och jag känner mig sjukt taggad! Har nog inte vart på Radium på 3-4 år. Tror det var på Viktoria sist, ett sketet ställe som la ner ganska snabbt. Eller så var det K6, men det var i vilket fall längesen.

Vill du med? Men säg till då för bövelen, du är välkommen!

Ja! Dansa bort lite energi i svart svår synth! Tjohoo! Ska bli vrålkul!!


Såhär kunde man se ut runt -04/-05 någonting. Haha!

Kommentarer

Postat av: JP

Tack så mycket! :)

2010-01-07 @ 21:42:10
URL: http://jpe.blogg.se/
Postat av: hogie

2010-01-08 @ 17:36:58
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: hogie

Vet inte varför jag har börjat tro att det är ett nytt system där enter hoppar till nästa rad istället för tab.MEN... iaf. Var huserar Radium nu för tiden? Har för mig att de kört på nöjes några gånger? Var tider när man hängde på Vizi och Kåren när det var Club Radium!

2010-01-08 @ 17:40:22
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: kaka

hogie: Du får se till att skaffa dig Club Radiums nyhetsbrev! Igår var det på Barbros Brygga, det skulle antagligen va där nästa gång trodde de, i mars ngngång.

2010-01-09 @ 11:39:20
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits