Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

100 bast

Igår va det som sagt(skrivet?) 100-års fest.

När alla hade fått fördrink och minglat ett tag var det dags att säga varsågoda. Någon kom på den käcka idén att jag skulle hojta i karaokemicrofonen, så alla skulel höra. Jag vred upp mic-ljudet lite för högt och råkade vråla "NU ÄRE VARSEGODA!!!". Folk var halvdöva resten av kvällen, åtminstone dom som inte ont anande ställt sig vid en högtalare. "VARU SKRIKER!" vrålade någon till mig efteråt, kanske omedvetet högt.

Kön till buffébordet har växt sig enorm i bakgrunden, och jag gör tummen upp för att fått alla att ta för sig. Kanske ser jag någon som gått vilse, men jag håller ändå god min. (notera den festliga, ensamma, blå ballongen vi hängt i en lampa!)


Kvällen fortskred utan större skandaler. Folk skrålade karaoke till klockan var 4. Jag hade huvudvärk och låg och blev uppäten av mygg i en soffa, satt ute på trappen och tittade på båtar i hamnen och var allmänt varm, gnällig och lite för nykter för den ljudvolym som utbredde sig. På det hela taget en trevlig kväll med god mat och trevligt folk!

 

Svärfar laddar inför "Vingar"-karaoken. En sång vi hörde 3-4 gånger under kvällen, av någon anledning. "Vingar för pengarnaaaa!" Svår refräng, tydligen. Ingen sjöng rätt.


Bröderna Skoog sjöng för fulla muggar.


Kommentarer

Postat av: Evy

haha Go ida! xD skriker så alla blir nästan döva xD

2010-07-06 @ 02:54:53
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits