Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gäsp

Erik är ute och promenerar i natten med Mingu. Hm, Brangan, som jag ofrivilligt kallar människan i tid och tid.

Hur som helst, vi renbäddade tidigare idag, slängde ut allt på ballen, till och med madrassen! Sängkläderna tvättades och resten vädrades fri från sommarsvett. Dessvärre smet karljäveln innan nya frächa lakan lades i, och det gör ju att jag således måste renbädda själv och allena.

Bar i och för sig in hela den stora 180-madrassen in till sängen utan större incidenter, trodde ett tag att jag skulle riva tvn, men den klarade sig. "Are you impressed? I am impressed!" (Löjligt citat från den gamla goa serien Rena Rama Rolf, btw)

Ska jag orka, ska jag orka. Jag är trött som fan, och när Erik kommer hem vet bara gudarna. Och Maknütz, som ju rastar honom. En kär Magnus har många namn, det har jag alltid sagt.

Kommentarer

Postat av: Mingu

Fan skönt att höra att det är någon som sagt att kär Magnus har många namn. Brangan är bland de bättre alltså. Har alltid efterlyst fler namn (Mingu och Maknütz, visst - men sen då?) på mig själv och Brangan är sådär lagom obegripligt, nästan i stil med smeknamnsklassiker som kôrven, fisen och burken.Brangan. Jomen visst funkar det!

2010-07-13 @ 19:18:30
URL: http://mingucosm.blog.com/
Postat av: kaka

Mingu: Haha, ja lagom obegripligt var ordet! Jag kom på en sak, ditt bloggnamn- va? vad står det (för?) hm, hur kan jag har missat att fundera över detta? Haha!

2010-07-13 @ 21:28:57
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits