Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hattifnatt!

Känns som det kommer bli en bra dag! Det visste jag redan när jag vaknade utan att ens vara lite bakis, trots sänggångning vid tresnåret. Ja gillert!

Igår var jag absolut inte på fest, däremot var jag på en social samankomst med vänner och alkohol.

Snabb sammanfattning:

Två sambos och två halvgifta


 

Sjukt många kort på mig och Lina i olika hattar. Jag skrattade så jag grinade åt alla fula kort, därav min ögonfärg som är beyond fylleröd. Kvällen bjöd på ett gäng kort som jag hoppas aldrig får se internets morgonljus, herregud, och då bjuder jag ändå på ovanstående.

Har verkligen saknat vissa, ska försöka ordna skärpning. Tack för igår, ses snart igen (helst tidigare än om två månader..)!!

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Grymt trevlig kväll i fredags! Och jag hoppas också vi träffas innan det går två månader igen :)

2010-07-13 @ 12:05:03
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits