Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

inSynk


Lina var här förut, hon gjorde vrålgod tacopaj till oss och vi mumsade och åt, utan att så mycket som bjussa på sallad. Det var lite snålt, men jag var halvbakis och orörlig, så jag skyller på det. Gurka! vi åt ju för jössenamn gurka till.

Ja, iallafall så var Lina här och åjade sig över nacksmärtor. Jo, visst, man har ju hört om brudar som synkar mens, men att synka nackont tycker jag är att gå till överdrift. Trots detta har jag nu vrålont i nacken! Herresatan vad hon det gör. Erik har försökt massera, jag vrider och böjer och jag känner bara nej. Inte så kalas.

Ze pain!!

Kommentarer

Postat av: apan

hehehe!!! the revenge of the seeker. eller synker.

2010-07-09 @ 11:15:54
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits