Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kanalhäng

Idag har jag hängt vid kanalen med Emelie!

Vi köpte varsin bakelse och satte oss sedan på en filt och pratade, pratade, pratade! Vips så hade det gått fyra timmar och våra magar skrek av hunger och eventuellt svett också.

Jag fick ett jättefint halsband med en scarab på. Scarabe? Vet inte vad det heter på svenska, men det ska skydda mig och alla kungars gravar. Känns tryggt att ha en sådan runt halsen.

 

På väg hem gick jag in på ett ställe och provade i.d.smink, lite spontant. Det slutade med att jag blev sminkad under vilda rop som: "Jag vill inte bli gul!! INTE GUL!!". En helt naturlig reaktion, som ni säkert förstår, när någon penslar ens nylle.

 

Nu sitter jag här, några timmar senare och har just köpt i.d.smink i rätt nyans från tradera. Crazy.


Kommentarer

Postat av: LindaLynch

oh, jag tänkte också få röven ur och köpa det. syrran har det och vi har samma nyans, det har fungerat fint när jag testat så det är ju hur lätt som helst att fixa..måste bara få fart på röven som sagt :)

2010-07-13 @ 14:10:38
Postat av: kaka

Ja, jag får se om jag lovprisar det efter att ha provat det själv ett tag! Vad använder du för foundation nu8?

2010-07-13 @ 21:29:32
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits