Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nytt o fräscht


Håller på med en ny design, så jag orkar inte blogga något. Är i skapandehålet! Ja, med en teenzi weenzi hjälp av lillebror. Egentligen pekar jag mest och fnissar så gör han jobbet.

Vi har en pall som man blir akut fnissnödig på. Vet inte varför. Kanske för att om man råkar skratta så knakgnisslar pallfan, och ju mer man skrattar/fnissar/rör sig ju mer knakgnisslar den. Det funkade i alla fall på både mig och Erik. Konstigt hur det är.

Ska bara göra en header så är det snart premiär för bloggdesignen, woo!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Spännande! Jag borde egentligen fräscha upp min blogg, men jag bloggar så sällan så jag bryr mig inte så mycket. Nästa projekt är hemsidan istället.

2010-07-19 @ 15:16:01
Postat av: kaka

Men det är kul med nya designer, då får man mer lust att blogga kanske! =)

2010-07-19 @ 19:19:58
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits