Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Parkhäng

 

Lite parkhäng en varm sommarkväll i Kallsta'!

Mission impossible: Jag och Erik på samma kort, där vi ser hyffsade ut. Bah, vi har (knappt) ett enda tror jag på oss där inte en av oss (oftast jag, btw) ser knepig ut.Kommentarer

Postat av: apan

naaa, snöttiga så! jag är förresten skrämmande lik carola på ena kortet.

2010-07-03 @ 12:50:04
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: emmy

näst sista kortet, hahaha!

2010-07-04 @ 13:15:49
Postat av: Rävfan

Bra kort! :D

2010-07-07 @ 17:19:41
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/
Postat av: Krille

Ah, i mina kvarter ser jag.

Synd att du inte ropade efter mej när det var dax för parfoto. Då hade du fått en sån vackert bild på både dej & Erik att du hade frågat om han ville gifta sig med dej igen ;)

2010-07-08 @ 00:51:55
URL: http://karlstad.wordpress.com
Postat av: kaka

Krille: Du borde kanske ha typ någon batmansignal eller så, som man kan använda när det kniper i fototarmen! Usch, va äckligt det lät... fototarmen wtf.

2010-07-08 @ 11:17:11
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits