Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Regn hos mig

Men igår var det inte regn minsann! Då packade jag in Erik och Magnus i bilen, och vi for till Bergvik. Där inhandlades öl, vin och shorts. Sedan köpte vi varsin Subwaymacka och begav oss till Borgmästarholmen där vi mötte upp Glenne. Vi hittade snabbt en plats (bakom en parkbänk, för övrigt...) där killarna korkade upp diverse rusdrycker medan jag sippade lite lättsmat på en alkoholfri bira.


Snart skulle det badas, men jag hade vinden emot mig och vägrade stillsamt och agerade istället filt- och alkovakt.Efter att de torkat och intagit mer alkohol så skulle det badas igen. Jag råkade filma Eriks moonande röv, men lovar för allas bästa att inte lägga ut något sånt material.

Hemåt åkte vi framemot sjusnåret, då jag höll på att spricka av kissnödighet. Jag fick i mig lite vin, och haffade dessutom bästa stolen på balkongen. Erik och Erik gick till Konsum för påfyllning, som om de behövde mer, haha. Efter ett tag kom Linda förbi och vi satt alla och knödde ute på balkongen tills solen gick ner.

 

Riktigt najs dag! Helt okej att vara nykter i det där gänget, förutom detaljen ljudvolym, eller kanske rättare sagt röstvolym. Jisses Amalia, vad de är högljudda! Haha, fick hålla för öronen när jag körde hem oss, det var lite trixigt att styra, men hem kom vi.


Kommentarer

Postat av: LindaLynch

låter som en riktigt mysig dag. jag hoppas på att vi kan sippra lite gottit med er snart :D

2010-07-15 @ 19:21:22
Postat av: kaka

LindaLynch: Ja! Hoppas hoppas! Blir antagligen något liknande på lördag, om vädret tillåter, häng på då vettja!

2010-07-15 @ 19:44:11
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: LindaLynch

åh, det hade varit nice :D David kommer till och med hem på lördag. ska prata med honom imorgon jag!

2010-07-15 @ 21:13:36
Postat av: kaka

Jaa! We keep in touch! :D

2010-07-15 @ 23:49:21
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Mingu

Jävla ungdomer... bare gaper å skriker...

2010-07-16 @ 21:10:47
URL: http://mingucosm.blog.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits