Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Spenderarbyxorna

Har spenderat massa pengar idag. Huga.

Har köpt alkodryck i form av Kung, jag har även köpt mat och en burk med hypermycket vitaminpiller (kändes moget. Sen var det iofs inte så många piller som det var vitaminer.), sen kom jag hem och kände mig lugn och småfattig.

Då satte jag mig på tradera och råkade klicka hem fler i.d.- grejjer, såsom borstar och concealer. Jag blev vild och galen och var nära på att köpa rouge och annat livsnödvändigt också. Men någon hejd får det va, man är väl inte en Montazami heller. Nej, för då hade Erik betalat, och då hade jag antagligen inte handlar på tradera heller för den delen.

Till lunch var vi inte särskilt nyttiga, idag heller. Det blev hemmagjorde french hotdog.

Godare än det ser ut. Löjligt mycket sås. Så(-s) ska det va!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits