Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tacosoppa

Värst vad folk äter tacosoppa idag.

Hade ett jättegott recept jag fnulat ihop på tacosoppa, som jag slängt upp på matbloggen. Dock har jag ju bara berättat för typ sådär 4 pers att bloggen finns, så ingen kommer ju hitta mina goda recept.

Så la jag upp tacosoppa på Matklubben, och innan det ens är godkänt så har 16 stycken sparat receptet. Det har nu legat där och göttat sig i några timmar, och folk söker tydligen som tokar på tacosoppa. Tur för dom att jag la in receptet just idag då!

Delish!


Kommentarer

Postat av: hogie

Men... Vem fan äter tacosoppa mitt i sömmern? Vem äter MAT mitt i sömmern?

2010-07-07 @ 10:28:52
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: kaka

hogie: Ja vet inte, va äre med fölk?

2010-07-07 @ 11:44:39
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Ja skärp dig. Ät en vattenmelon istället.

2010-07-07 @ 14:08:06
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits