Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Worst rain ever!

Jag och Erik skulle se på film förut. Plötsligt började det blixtra och dundra, så vi tyckte det var bäst att slå av datorn. Vi satte oss istället ute och kikade på blixtarna och lystrade till åskdunder. Bäst som vi satt där och räknade sekunder mellan blixt-åskknall så började det regna. Och helvette, vad det regnade! Vi fick kasta oss in för att inte bli blöta, och just när vi kommit in så märkte vi att våra utemöbler låg risigt till, så jag sprang ut och hämtade in dynorna.

Det smällde till och det fullkomligt vällde ner ösregn! Då inser vi att det hänger ett nytvättat stort täcke på hängaren på andra sidan balkongen! Noo!, Erik kastar sig ut i regnet och hämtar in det numer inte så nytvättade, fräscha täcket och kastar det till mig som rusar till badrummet och slänger det i badkaret! Drama, drama!Vi står inne och tittar på regnet och inser att vi inte längre ser tornet som annars brukar sticka upp bakom skogen, mitt emot balkongen. Hm, kanske har det vält?

 

Jag rusade naturligtvis till kameran, som passade på att självdö/ladda ur sig. Så jag hämtade den andra kameran och försökte fota så gott det gick, mellan dynor, täcken och det som kom sedan:

 

Rätt vad det var så började det kom onatuligt stora, hårda regndroppar. Det slog, och smattrade på balkongräcket, och jag kickade ut och såg att det regnade is! Erik påstår att det är hagel som är is. Jag har en teori om att högt uppe i himlen är det vrålkallt, och när det blåser riktigt hårt så hinner inte regnet smälta till just regn, och då verkar det regna is, dvs hagel. Snurrigt, och inget fattade vad jag menade. Tur att man ska bli lärare.

 

Is! Hagel! Whatever!


Kommentarer

Postat av: Kirre

värsta dramat :P

2010-07-13 @ 22:35:21
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: kaka

Kirre: Absolut! ;)

2010-07-13 @ 23:26:48
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits