Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fyfan för folk

Att folk på internet inte är att lita på visste väl alla redan? Men att JAG ska bli drabbad var det ingen som kunde förutspå. Men hur har det förihelvete gått till?

Har inte haft igång WoW sen i mars. Och så plötsligt säger Erik att jag är online. Någon jävel har hackat kontot och är inne på min finaste prälle och farmar herbs i Sholazar Basin. Har mailat Blizz om det, hoppas de ger mig tillbaka kontot med alla herbs som lallot spenderat evinnerig tid på att farma. Tur i oturen att de inte har gått in, deletat allt och lämnat kontot därhän... Men ändå, hur fan kom de in på mitt kontohelvete?

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Whaaat? Skaffa en security token som vi andra tuffa kids har.

2010-06-24 @ 00:05:57
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits