Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kära Väder II

Hej igen Väder!

Tror du missförstod mitt tidigare brev. Det positiva är att jag nu kan ta rast på balkongen, so no hard feelings. Så du, jag och en trevlig skolbok? Is it a date? Ses på ballen snart, då!

-iga hälsningar

Jagharkommmitenbitpåvägen-Kaka

Löjligt fint väder. 22,1 grader i skuggan.


Kommentarer

Postat av: Erik

Det där röda staketet har jag aldrig sett förut.

2010-06-01 @ 18:38:39
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: kaka

Erik: Det har alltid vart där =)

2010-06-01 @ 20:53:43
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Det har varit grymt skönt väder :D Suttit ute och grillat och solat nu ett par dagar.Dock har riksbyggen fått för sig att vi inte får använda kolgrill ute...fast vi har en uteplats med gräsmatta och allt..dom jävlarna.

2010-06-01 @ 21:36:29
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/
Postat av: Evy

på salong alexander :) summan gick väll på ca 1260 kr typ!... :)

2010-06-02 @ 02:22:15
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: kaka

Rävfan: Härligt med grill! Men nej, man får inte använda kolgrill om det stör grannarna, men det råkade vi strunta i när vi bodde på gitarrgatan, och grillade hejvilt. Ingen klagade ^^ Har de sagt till er, annars kan ni ju smyggrilla kvällstid, ingen kommer säga ngt, vi bor ju i Sverige :P

2010-06-02 @ 09:23:29
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Vi funderar på att fråga grannarna om det är okej, tror inte någon kommer ha något emot det :D

2010-06-03 @ 10:56:05
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits