Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Röjåhöj

I går var vi till Sandgrundsudden och kikade på Starboys! Well, i ärlighetens namn så varken såg eller hörde vi särskilt bra, de hade nämligen bara satt högtalare framåt, och vi satt typ bakom scenen.

Linas vackra ex-sambo Emma från Vässan.

 

Sedan hamnade vi mitt i en 60års fest. Vi smet förbi utan att låtsas om något, utom Lina som råkade hamna mitt i en konversation med samma karl hon var bordsdam åt på balen; en lärare som kan prata om hundar och stensorter i flera timmar.

Vi drog slutligen till BMB iallafall som hade nypremiär.

Emmy: Jag ser lite suddigt.
Lina: Det är för att jag är full.

Det var massa folk och häftiga DJ:s överallt, Kerry från lokalradion och kanske en i Backyard Babies. Markoolio på scen och varmt i luften. Häärligt!

Ostadigt.

På det hela taget en trevlig kväll!

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits