Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Saknad

Erik har tappat bort sin mobiltelefon. Brottet skedde någon gång mellan 10.00-12.15 igår.

Åtgärder som gjorts:

  • Mobilen är avstängd, dock har Erik ändå ringt till den runt 5 gånger för att se om den av någon händelse har råkat slagit på sig själv. Senaste ringningen gjordes runt 12.30 idag. Status: Avstängd.
  • Letat i bilen igår.
  • Letat i bilen idag.
  • Letat på vägen/gräsmattan mellan bilen -> portdörren idag.
  • Funderat på om han kan ha lagt av den hemma någonstans.

Så himla korkat av honom att leta efter mobilen idag! 24 timmar efter försvinnandet! Gör man inte sånt direkt man märker att den är saknad?


16.00
Erik har dragit upp alla soffkuddar och letat noga under dem. Även letat i sin + mina väskor.

16.07:
Erik har ringt ytterligare två gånger till sin telefon. Den är fortfarande avstängd.

Kommentarer

Postat av: Kirre

kolla där den absolut inte ska vara, tex frysen, duschen, skohyllan osv

2010-06-16 @ 18:08:10
URL: http://raaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits