Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Huddoktorn del 2

Var på sjukhuset idag igen. Den här gången slapp jag praoelever, men fick dra ner byxorna för en nervös överläkare istället. Tur att jag inte hade fula trosor, haha!

Pricktestet avlästes och visade att jag inte tålde nickel! No shit, sherlock, tänkte jag. Läkarna sprang fram och tillbaka, in och ut ur rummet, bad mig ta av tröjan igen, hmm:ade då och då och pratade läkarspråk med varandra.

Efter ett tag hade de lugnat ner sig och in kom en doktor själv och berättade vad de kommit fram till. Det var några ämnen jag inte tål, så jag måste kolla om det är detta ämnen i allt jag använder (typ tvål, schampo, smink etc).

Fick även upprättelse, en gång för alla: min piercing påverkar inte min hy på något sätt, in your face H. Erlandsson (som f ö var med på Vem vet mest på 2:an igår!).
"Han kanske bara inte gillade den då?" sa jag och läkarna log finurligt. och sa nervöst att så kanske det var.

Fick en hel rad med recept att hämta ut, och innan jag gjorde det gick han igenom varje recept och förklarade hur ofta och var jag skulle smörja. Efter några recept började jag nicka och svara "ja, okej!", fast jag inte hängde med. 7 olika var det.

Gick till apoteket och försökte minnas vad jag skulle hämta ut nu, koch vilka jag skulel vänta med. När jag var klar och hade betalt, traskade jag iväg till bussen. Kände mig jättenöjd över att allt hade gått så smidigt, och att jag antagligen skulle hinna i tid till skolan också! Så plötsligt kommer ja gpå att jag glömt ett recept. Ett schampo, som var av yttersta vikt att jag började med. Det var bara att trava in igen och bemöta alla förvånade miner med glada, skämtsamma kommentarer av typen "Hoho, ja nu är jag tillbaka igen!"

Knatade tillbaka till busshållplatsen och stod och fnös åt 15åringar i alldeles för lite kläder.
"Våren ringde, och ville ha tillbaka sina kläder!" tänkte jag och himlade med ögonen diskret.

Buss nr 3 var försenad och precis, exakt när jag klev av bussen på torget så gick min buss hem. Fick vänta i tio kalla minuter på nästa.

Kommentarer

Postat av: Rävfan

"Knatade tillbaka till busshållplatsen och stod och fnös åt 15åringar i alldeles för lite kläder.

"Våren ringde, och ville ha tillbaka sina kläder!" tänkte jag och himlade med ögonen diskret."Ida goes old! :D haha

2010-03-08 @ 13:31:11
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: kaka

Hehe, ja dessa ungdomar alltså!!

2010-03-08 @ 16:48:46
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits