Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kinky bunk II

Igår kväll packade jag och Lina upp lite grejer i lägenheten. Tog även oss an projektet att bygga ihop en stor bokhylla. Det tog väl ca 5 minuter så hade vi gett upp.

För att fira Linas lya drog vi till Bunkern där det råkade va kinky-tema. Alla var halvnakna och vi kändes oss malplacerade. Men det var trevligt, mycket folk.

Kinky Night, kom vi fram till, är ungefär som halloween - alltså ett tillfälle för tjejer att klä sig så vågat som möjligt, utan att någon kan säga något om det. Fast kinky-tema är väl verkligen rätt forum, där näst intill ska man väl klä sig hootichekootichie. Jag hade inte ens kjol på mig, trodde inte vi skulle dig ens. Annars hade jag ju kunant gjort mig till lite åtminstone.

Knepigheter.


All personal bar svart sopsäck. Kinkyt värre.

Var inte så kinkig!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits