Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Över nu!

Äntligen är Global-kursen över och förbi! Riktigt nöjd med senaste quizet, 1 poäng från fullpott! Är jätteglad, eftersom jag för det första bara läst 10 av de 30 sidor vi skulel läsa, skippat en föreläsning och jag kände när jag lämnade in svaren att det blir omquiz, det kändes verkligen jättedåligt!

Glad banan!

Ska till stan en sväng tror jag och se va jag kan hitta där.
Alltså, mosad avocado med citronsaft och lite kryddor på mackan är för jävla gott!

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Gött att det gick så bra :D

2010-03-05 @ 17:43:20
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: kaka

Rävfan: Ja, wiie!

2010-03-05 @ 19:36:19
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Malyn Cazzandra

haha ja rött och svart hår naturligt vore ju rätt tufft :D tänk om man kunde ha såna knäppa hårfärger naturligt... rosa, grön å blått :P

2010-03-05 @ 21:26:02
URL: http://rockdagboken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits